Workshops
Workshops in samenwerking met Cateringboerderij Tante Saartje
Onze dochter Chantal is gediplomeerd zelfstandig werkend kok en SVH Leersmeester.
Heeft een grote passie voor het maken van taarten, gebak en chocolade.
Sinds 1 april 2016 heeft ze haar eigen onderneming gevestigd op hetzelfde adres.
Ze geeft kinderfeestje en nu ook workshops voor volwassen.
Hier onder het aanbod van de workshop:
Workshop arrangementen voor volwassen
Leerzame en gezellige workshops. Leuk uitje met vriendinnen, familie, vrijgezellenfeest, verjaardag of bedrijfsuitje.
Compleet verzorgd op onze eigen locatie in Breda
Chocolade repen & High Tea €22,50 per persoon
Ontvangst met een glas prosecco
Tijdens de workshop krijg je uitleg over de chocolade soorten en de verwerking. Je gaat zelf van begin tot eind je eigen chocolade repen maken. Met je favoriete chocolade smaak en topping naar keuze.
Onbeperkt fruit/groente water en home made ice tea.
Aansluitend staat er een heerlijke uitgebreide high tea klaar
4 tot 15 personen (andere aantallen in overleg)
±3 ½ uur
Chocolade repen & Bourgondische hapjes plank €28,50 per persoon
Ontvangst met een glas prosecco
Tijdens de workshop krijg je uitleg over de chocolade soorten en de verwerking. Je gaat zelf van begin tot eind je eigen chocolade repen maken. Met je favoriete chocolade smaak en topping naar keuze.
Onbeperkt fruit/groente water en home made ice tea.
Aansluitend onder het genot van een heerlijk drankje en bourgondische hapjes plank na genieten
4 tot 15 personen (andere aantallen in overleg)
±3 ½ uur
Chocolade repen & lunch €17,50 per persoon
Tijdens de workshop krijg je uitleg over de chocolade soorten en de verwerking. Je gaat zelf van begin tot eind je eigen chocolade repen maken. Met je favoriete chocolade smaak en topping naar keuze.
Tijdens de workshop onbeperkt koffie en thee
Aansluitend staat er een heerlijk lunch ( 2 broodjes luxe belegd, soepje en een zoet broodje)
4 tot 15 personen (andere aantallen in overleg)
±3 ½ uur
Chocolade repen & lunch buffet €22,50 per persoon
Ontvangst met een glas prosecco
Tijdens de workshop krijg je uitleg over de chocolade soorten en de verwerking. Je gaat zelf van begin tot eind je eigen chocolade repen maken. Met je favoriete chocolade smaak en topping naar keuze.
Onbeperkt fruit/groente water en home made ice tea.
Aansluitend staat er een heerlijk lunch buffet klaar
4 tot 15 personen (andere aantallen in overleg)
±3 ½ uur
Workshops zijn mogelijk op maandag tot en met zaterdag
Interesse of meer info bel vrijblijvend naar 06-12675470
Bourgondisch genieten vol passie & kwaliteit
www.facebook.com/zorgencateringboerderijtantesaartje
www.zorgencateringboerderij-tantesaartje.nl
De volgende datums zijn al besproken 2018
-21 maart
-28 maart
-30 maart
-12 april
-18 april
Recente reacties