Sinds 2016 verkopen we het overheerlijke boerenschepijs van Jacobushoeve uit Dorst
Het ijs word gemaakt van biologische melk, afkomstig van de neef van Wilhelmien.
Bereidingswijze van het heerlijke ijs
Dit ambachtelijke en op traditionele Italiaanse wijze gemaakte roomijs wordt op de volgende wijze gemaakt
1. Verse biologische koemelk
2. Pasteuriseren tot 85 °C
3. Ingrediënten toevoegen, zoals chocolade
4. Een sprankeltje liefde
5. IJs draaien tot -12 °C
6. Smakelijk eten!
Benieuwd waar de biologische melk vandaan komt…
Neem eens een kijkje op hun website http://www.eco-maasland.nl
Actuele smaken in de vitrine:
Hoeve roomijs
Yoghurt Amarene
Cherry Mania
Banaan Chocolade
Stracciatella
Malaga
Red Crumble
Tony’s Chocolonely zeezout
Daar naast maken wij ons eigen Sorbet ijs van diverse soorten vers fruit
Het aanbod is wisselend omdat wij het in kleine hoeveelheden maken en geen conserveermiddelen gebruiken
Actuele smaken in de vitrine:
Aardbeien
Watermeloen
Braam
Ook is het mogelijk om grotere bakken ijs te bestellen voor thuis
Voor meer informatie en bestellingen gelieve contact opnemen via 06-83144221
Recente reacties